Mengenai Kami

ASSALAMUALAIKUM,
SALAM SEJAHTERA,

Terima kasih kepada anda kerana memberi sedikit masa untuk mengunjung ke laman web semakankerja.com. Laman web semakankerja.com ini di wujudkan pada 17 april 2020, ianya terhasil apabila melihat ramai sahabat yang ingin mencari maklumat tentang jawatan kosong di seluruh Malaysia.

Oleh yang demikian, laman web semakankerja.com pun diwujudkan bagi menyiarkan, memberi maklumat dan memudahkan permohonan anda untuk mendapatkan kerjaya yang terbaik bagi menjamin masa depan akan datang.

Setelah mendapat sambutan yang memberangsangkan, kami telah meluaskan lagi skop hantaran kami selain daripada jawatan kosong. Antara hantaran yang kami siarkan di laman ini termasuklah isu semasa, maklumat mengenai bantuan kerajaan, tips dan banyak lagi.

Ada masih banyak kekurangan yang telah terlihat melalui tulisan-tulisan dalam blog ini, jadi semua teguran dan cadangan diperlukan dari sahabat-sahabat pembaca supaya blog ini terus berkembang.

Apabila anda memiliki rasa tidak puas hati atau kerugian setelah membaca atau menggunakan bahan-bahan dalam blog ini, harap anda dapat memberikan cadangan untuk tujuan pembaikan dengan mengirim email pada alamat yang disediakan dipage Contact, terima kasih.

Semoga laman web ini memberi manfaat kepada anda semua.

Sekian, Terima kasih.

 

Telus dan Ikhlas dari,

Pasukan Semakan Kerja.